,

Det handlar om dig.

Det handlar om ditt liv och din el. Och hur vi kan hjälpa dig att göra medvetna val och erbjuda produkter som är bra för dig och din plånbok. 

 

Bild på Martin som har timprisavtal och är expert på att spara el

Det handlar om dig som vill ha timpris

Martin har timprisavtal och är expert på att spara el. Se videon där han delar med sig av sina bästa elspartips för dig som bor i villa och som kan påverka när på dygnet du använder elen.

Monica har solceller och kör elbil

Det handlar om dig och solceller

Monica skaffade solceller för två år sedan och är väldigt glad att hon gjorde just det. Se videon där hon berättar varför det lönar sig att ha solceller på taket för dig som bor i villa och till exempel kör elbil.

 

Man med barn på axlarna

Det handlar om Niklas

Är du som Niklas och bor i en villa tillsammans med din familj? Kanske har du också en elbil, direktverkande el eller andra saker i hemmet som drar mycket. Har du precis som Niklas funderat på att skaffa solceller eller har du redan solceller och vill få betalt för ditt överskott?

Kvinna med hund i famnen

Det handlar om Amina

Är du som Amina som bor i lägenhet i stan? Kanske är du engagerad i miljöfrågan och tänker mycket på att göra medvetna val för en hållbar framtid. Har du också funderat på hur du som bor i lägenhet kan stötta utveckling av förnybar el som solenergi och vindkraft?

 

Äldre par vid dator

Det handlar om Kenneth och Leila

Kenneth och Leila bor i ett hus och kan spara pengar genom att anpassa sin elanvändning till tider på dygnet då elen är som billigast. Vill du också få full koll på din förbrukning så att du kan få ner din elräkning?

 

Det handlar om dig och ditt tak

Med solceller kan du påverka både din elkostnad och miljön. Vi går igenom några av alla fördelar med solceller - för det handlar om dig och vad du kan få ut av ditt tak! 

5 fördelar med solceller

 

Solceller - Telge Energi
kvinna som ligger i soffan med hörlurar på sig och kollar i mobilen

Det handlar om dig och din faktura

Att betala fakturan ska vara lätt och smidigt! Därför har vi sammanställt en fakturaguide där vi förklarar fakturans olika delar och vad som ingår i kostnaden. 

Läs fakturaguiden

Det handlar om din plånbok

Kvinna sätter sin laddare i vägguttag

Så minskar du elförbrukningen

Det finns många saker du kan göra för att spara energi i hemmet. Här kikar vi på både stora och små förändringar du kan göra för att förbruka mindre el.

Varför är min grannes elräkning lägre?

Är det stor skillnad på din och din grannes elräkning? Även om ni har ungefär lika stor boyta finns det många andra saker som gör att fakturan kan bli olika hög. 

Par i soffa tittar på datorn tillsammans

Tolka fakturan - spara tusenlappar!

Genom att lära dig hur du ska tolka informationen som finns på din  faktura där kan du få bättre koll på dina kostnader – och hur du kan minska dem!