,
Janne framför sin bil med SSK-logga

Det handlar om dig...

...och om Janne, Jenny, Martin och Monica. Ja, det handlar om alla våra kunder och vad som ger dem energi. Kolla in videorna med våra kunder eller scrolla ner en bit till för att testa dina el-kunskaper i quizet!

 

Följ med hem till våra kunder

Janne framför sin bil

Janne har varit kund hosTelge Energi så länge han kan minnas. Han bor i villa, har rörligt elavtal och följer sin förbrukning via appen. Men det som ger Janne energi är hans fritidsintressen som är jakt och att följa sitt favoritlag i ishockey.

Följ med hem till Janne!

Eller läs mer om våra elavtal

 

Jenny med sin häst

Jenny är sportchef på Södertälje ridklubb och driver eget företag hemma på gården i Enhörna. Hon har elavtal med Telge Energi och har också valt att investera i solceller som installerats på flera av gårdens byggnader.

Häng med till Jennys gård och se vad som ger henne energi!

Eller läs om vårt företagserbjudande

Det handlar om din plånbok

Kvinna sätter sin laddare i vägguttag

Så minskar du elförbrukningen

Det finns många saker du kan göra för att spara energi i hemmet. Här kikar vi på både stora och små förändringar du kan göra för att förbruka mindre el.

Varför är min grannes elräkning lägre?

Är det stor skillnad på din och din grannes elräkning? Även om ni har ungefär lika stor boyta finns det många andra saker som gör att fakturan kan bli olika hög. 

Par i soffa tittar på datorn tillsammans

Tolka fakturan - spara tusenlappar!

Genom att lära dig hur du ska tolka informationen som finns på din  faktura där kan du få bättre koll på dina kostnader – och hur du kan minska dem!

Man med barn på axlarna

Det handlar om Niklas

Är du som Niklas och bor i en villa tillsammans med din familj? Kanske har du också en elbil, direktverkande el eller andra saker i hemmet som drar mycket. Har du precis som Niklas funderat på att skaffa solceller eller har du redan solceller och vill få betalt för ditt överskott?

Kvinna med hund i famnen

Det handlar om Amina

Är du som Amina som bor i lägenhet i stan? Kanske är du engagerad i miljöfrågan och tänker mycket på att göra medvetna val för en hållbar framtid. Har du också funderat på hur du som bor i lägenhet kan stötta utveckling av förnybar el som solenergi och vindkraft?

 

Äldre par vid dator

Det handlar om Kenneth och Leila

Kenneth och Leila bor i ett hus och kan spara pengar genom att anpassa sin elanvändning till tider på dygnet då elen är som billigast. Vill du också få full koll på din förbrukning så att du kan få ner din elräkning?

 

Det handlar om dig och ditt tak

Med solceller kan du påverka både din elkostnad och miljön. Vi går igenom några av alla fördelar med solceller - för det handlar om dig och vad du kan få ut av ditt tak! 

5 fördelar med solceller

 

Man framför hus med solceller
Kvinna som tittar på sin telefon

Det handlar om dig och din faktura

Att betala fakturan ska vara lätt och smidigt! Därför har vi sammanställt en fakturaguide där vi förklarar fakturans olika delar och vad som ingår i kostnaden. 

Läs fakturaguiden