,

Det här är Telge Energi

Telge Energi är elbolaget från Södertälje som säljer el från förnybara källor. Vi bidrar till en långsiktigt hållbar energiförsörjning och satsar på vårt gemensamma samhälle. Varje dag driver vi på branschen eftersom vi vet att elen påverkar din vardag och spelar en stor roll för vår framtid. Oavsett var i landet man bor vill vi göra det enkelt att göra smarta val på elmarknaden.

 

Om oss

Vindkraftverk i solnedgång

Vår historia

Telge Energi grundades 1994. Vi ägs av Södertälje kommun och ingår i Telgekoncernen. Sedan 2008 säljer vi enbart förnybar el från sol, vind och vatten. 

Vattenkraftverk

Hållbarhet

Vi bidrar till en långsiktigt hållbar energiförsörjning och satsar på vårt gemensamma samhälle, i och utanför Södertälje. Tillsammans med våra kunder driver och stöttar vi sedan flera år tillbaka dessutom projekt för hållbar el och hållbar utveckling.

Kvinna sitter på parkbänk

Samarbeten och nätverk

Ingen kan som bekant allt. Men tillsammans går det att uppnå en hel del. Och titta här nedan, vi har ju inte bara våra kunder som kämpar på utan även ett helt gäng vänner som vi arbetar med tillsammans för en hållbar framtid.

Företagsledning

Niklas Holberg Telge Energi

Niklas Holberg

VD

Caroline Ede Telge Energi

Caroline Ede

IT-chef

Anna Blom Telge Energi

Anna Blom

Affärsutvecklingschef

Anna Rosang

Anna Rosang

Marknads- & Kommunikationschef

Maria Sundgren McHale

Maria Sundgren McHale

Ekonomichef

Jobba hos oss