Avbryt

100% förnybar el

Det är väl självklart att du gör allt du kan för miljön? Våra kunder använder bara 100% förnybar el. Det är en riktigt bra start.

Det är väl självklart att du gör allt du kan för miljön? Våra kunder använder bara 100% förnybar el. Det är en riktigt bra start.

Vi på Telge Energi tror på svenska företags vilja att bidra till ett mer hållbart samhälle. Det ska vara enkelt att bli hållbar och att välja miljövänliga energikällor. Vi har erfarenheten, kunskapen och drivet att hjälpa dig i omställningen att bli ett mer hållbart företag. Kan vi dessutom hjälpa dig att sänka energikonsumtionen och elkostnaden genom smartare val är det en direkt bonus. Oavsett vilken bransch du tillhör har vi erbjudanden som hjälper dig dra ditt strå till stacken. Tillsammans gör vi svenska företag mer hållbara och Sverige till en förebild inom hållbarhet!

Småföretagarguiden

Här kan du ladda ner småföretagarens guide till hållbarhet som förklarar viktiga saker att tänka på.

Våra klimatlöften

Min elförbrukning

För att minska påverkan på klimat och miljön är det viktigt att alla effektiviserar sin energiförbrukning. Vi hjälper företag att krama ur så mycket som möjligt ur varje producerad kilowattimme genom en energianalys av verksamheten.

Företag

Vi tror på företagens vilja att bidra till ett mer hållbart samhälle. Det ska vara enkelt att driva ett hållbart företag. Därför gör vi det lätt att välja förnybara energikällor och avdramatisera frågor om krångliga elavtal.

Solproducent

Vi vill att fler tar tillvara energin från solen och fasa ut fossila källor. Vi har snart tio års gedigen erfarenhet och kunskap inom solelsproduktion. Att investera i solceller med oss är enkelt och tryggt.

Kontakta en företagsexpert