Avbryt

100% ren el till föreningen

Vi hjälper er att hitta energibesparingar för att minska elanvändningen och ser till att ni får ett elavtal anpassat till er förening. Självklart med 100% ren el från sol, vind och vatten.

Vi hjälper er att hitta energibesparingar för att minska elanvändningen och ser till att ni får ett elavtal anpassat till er förening. Självklart med 100% ren el från sol, vind och vatten.

100% ren el och noga utvalda tjänster

Solceller Starta video

Telge Energi säljer bara 100% ren el från sol, vind och vatten. Vi erbjuder lösningar speciellt framtagna för bostadsrättsföreningar och skräddarsyr så att ni får ett elavtal anpassat till er förening. Ni kan också producera egen, förnybar el med hjälp av solpaneler på föreningens tak.

Det är en riktigt bra affär med en avkastning på 5-10% per år och en livslängd på mer än 25 år på solpanelerna. En mycket lönsam investering helt enkelt.

Att välja Telge Energi är ett hållbart, kostnadseffektivt och enkelt val.

Våra tjänster

Elavtal

Elavtal

Alla elavtal hos Telge Energi innehåller uteslutande 100% ren, förnybar el från sol, vind och vatten. Ni kan välja mellan flera olika elavtal - både rörligt, portföljförvaltat och fast. Boka ett möte med oss så hjälper vi er att hitta det som passar just er bäst.

Energieffektivisering

Energieffektivisering

Energieffektivisering handlar om att optimera föreningens drift, inte om dyra investeringar. Vi hjälper er med en kartläggning av åtgärder baserat på föreningens behov.

Solceller och 100% ren el för bostadsrättsföreningen

Solceller

Det är enkelt att skaffa solceller med oss och vi hjälper er hela vägen från planering till installation. Hos oss får ni hög och stabil ersättning för er överskottsel. Första steget är att bli kund hos oss.

Klimatsmart belysning

Klimatsmart belysning

Med LED-belysning kan ni spara upp till 70% energi, det kallar vi klimatsmart. Med en återbetalningstid på 1-3 år kan LED-belysning med hög kvalitet sänka era kostnader för energi och underhåll.

Laddstolpar

Laddstationer

Vill ni erbjuda era medlemmar möjlighet att ladda elbilen och samtidigt höja er miljöprofil? Vi hjälper er med installationen av laddstationer till föreningens parkeringsplats eller garage.

Få tips och råd kostnadsfritt

Boka möte med våra experter

Förnybar el och solrevolution med Telge Energi

Ren el från Telge Energi

Alltid ren el från sol, vind och vatten

En av de viktigaste insatserna vi kan göra för klimatet är att välja ren, förnybar el från sol, vind och vatten. När du väljer Telge Energi betyder det att du alltid är garanterad 100% ren el i ditt elavtal - vi säljer inget annat. Varför? För att vi tror att vi kan göra skillnad genom att ta ställning för klimat, miljö och en hållbar framtid för kommande generationer. 

Solkraft

Solen, framtiden och självständighet

Idag finns en outnyttjad potential för solenergi i Sverige. Att investera i solceller och producera egen ren el är bland det bästa du kan göra för klimatet. Du får också en lägre och mer stabil elkostnad samtidigt som du blir mer självförsörjande och självständig. Det sker en solrevolution världen över, och du kan vara med. Satsa på solen för en 100% förnybar framtid. 

100% förnybart sedan 10 år

I januari 2008 gick vi över till att uteslutande sälja vindkraft och vattenkraft, några år senare öppnade vi ögonen för solens potential och nu är vi, tillsammans med våra kunder, drivande i den nordiska solrevolutionen. Vi tror att vi kan göra världen lite mer hållbar genom att aktivt ta ställning för 100% förnybart och vara drivande i arbetet för 100% ren, förnybar el. 

Ring oss eller bli uppringd!

För mer information om våra erbjudanden för bostadsrättsföreningar kontakta våra företagsexperter: 020-34 40 40 eller foretag@telgeenergi.se

Vill du att vi ringer dig istället? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig.