Avbryt
100% ren el från Telge Energi

Hotell och konferens

Vi erbjuder lösningar speciellt framtagna för företag inom hotell och konferens. Våra rådgivande försäljare ser till att ni får ett elavtal anpassat till er verksamhet och hjälper er med energieffektivisering, produktion av egen el, rådgivning och mycket mer.

100% ren el

Vi på Telge Energi säljer bara ren el producerad av solkraft, vindkraft och vattenkraft. För oss är det självklart att satsa på en hållbar värld.

När ert företag väljer ett rent elbolag är ni med och bidrar till att öka mängden ren el i systemet, och på så sätt kan den smutstiga elen från kolkraft fasas ut.

Alla bör göra ett aktivt val av elbolag, det gör stor skillnad för klimatet och världen. Ert elbolag köper in elen ni väljer och därför är det viktigt att ni kollar in elmixen och tackar nej till elbolag som erbjuder elavtal som innehåller smutsig el från kolkraft. 

Mina sidor

Alla våra elkunder har tillgång till Mina sidor. På Mina sidor kan ni bland annat följa er elförbrukning och elkostnader, hantera fakturor och administrera ert elavtal. På Mina sidor finns även redovisningen över er solel om ni är solproducenter.

Energieffektivisering

Vi på Telge Energi arbetar för att skapa ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att erbjuda våra kunder ren el och genom att hjälpa våra kunder att använda sin energi på ett effektivt sätt.

Energieffektivisering handlar om att optimera företagets drift, inte om dyra investeringar. Ni kan exempelvis spara pengar genom att optimera ventilation och värme i en fastighet. Vi hjälper er med en kartläggning av åtgärder baserat på er verksamhets egna behov.

En faktura

Har ni flera anläggningar och vill få koll på era fakturor? Med vår tjänst En faktura får ni ordning samtidigt som ni sparar både tid och pengar. Vår faktura sammanställs med fakturan från nätbolaget, så att ni får en faktura att hantera och kan spara in på administrationen.

Laddstolpar

Vill ni erbjuda era gäster möjlighet att ladda elbilen? Vi hjälper er med installationen av laddstolpar för elbilar. Självklart laddade med 100% ren el.

Klimatsmart belysning

Med LED-belysning kan ni spara upp till 70% energi, det kallar vi klimatsmart belysning. Vi hjälper er att kartlägga ert behov. Med en återbetalningstiden på 1-3 år kan LED-belysning med hög kvalitet sänka era kostnader för energi och underhåll.

Marknadsföring

Låt satsningarna på miljö och hållbarhet synas. Idag är hållbarhet en konkurrensfördel och därför hjälper vi er att visa det ni gör för era kunder. Vi hjälper er att ta fram material så som:

  • Skyltar och dekaler
  • Bilder och banners till er hemsida eller annat
  • Innehåll till nyhetsbrev och utskick

Certifikat

När ni har ett elavtal hos oss får ni ett certifikat som visar att ni köper ren el från solkraft, vindkraft och vattenkraft. Certifikatet kan sättas upp i en receptionen eller på annat ställe där era kunder befinner sig. På så sätt kan de se att ni stöttar omställningen till en hållbar värld.

Tilläggstjänster

Fullservice

Vi hjälper er att se över leveratör av elavtal. Våra erfarna rådgivare tar hand om hela processen från start till slut. Efter ett rådgivande uppstartsmöte, där vi tillsammans ser över era behov, tar vi över allt arbete. Det har aldrig varit enklare att byta elbolag.

Solceller

Med solceller producerar ni er egen solel och överskottet av er solel kan ni sälja tillbaka till oss. Solceller är en hållbar investering för miljön med avkastning som är svårslagen.