,

Erbjudande på förnybar el, solceller och mer

I samarbete med KRAV erbjuder Telge Energi KRAV-certifierade verksamheter förmånliga elavtal och paketlösningar för solceller.

Kontakta oss

Ett unikt samarbete

Telge Energi och KRAV har på varsitt håll länge arbetat för en hållbar värld och har hittat varandra i ett starkt partnerskap.

Partnerskapet skapar mervärde för de KRAV-certifierade lantbrukarna och förädlingsföretagen. Partnerskapet har pågått sedan 2018 och valet att arbeta med just Telge Energi är ingen slump eftersom våra värderingar ligger i linje med varandra.

Erbjudandet inkluderar förmånliga elavtal med förnybar energi, solpaketslösningar med installation, hjälp med all administration, hög överskottsersättning och ännu mer.

Erbjudande till er KRAV-certifierade verksamhet

Sälj ditt överskott av solel

Sälj ert överskott

Hos oss får ni alltid en hög och stabil ersättning för er överskottsproduktion, och även ersättning för elcertifikat och ursprungsgarantier för hela produktionen. När ni säljer ert överskott till oss så får även fler chansen att njuta av den svenska solen - utan egna solceller!

Telge Energi erbjuder KRAV-certifierade verksamheter tjänster för energieffektivisering

Energieffektivisering

Energieffektivisering handlar om att optimera verksamhetens drift, inte om dyra investeringar. Vi hjälper er med en kartläggning av åtgärder baserat på era behov.

Klimatsmart belysning

Klimatsmart belysning

Med LED-belysning kan ni spara upp till 70% energi, det kallar vi klimatsmart. Med en återbetalningstid på 1-3 år kan LED-belysning med hög kvalitet sänka era kostnader för energi och underhåll.

Köp laddstationer (laddboxar och laddstolpar) från Telge Energi

Laddstationer

Vill ni erbjuda möjlighet att ladda elbilen och samtidigt höja er miljöprofil? Vi hjälper er med installationen av laddstationer till parkeringsplats eller garage.

Specialerbjudande på ren el för KRAV-certifierade lantbrukare och förädlingsföretag

Rabatt på elavtal

Alla elavtal hos Telge Energi innehåller uteslutande 100% förnybar el. KRAV-certifierade verksamheter kan välja mellan två olika elavtal med upp till 50% rabatt. Vårt Rörliga elavtal följer elmarknadens toppar och dalar medan Flerbolagsportföljen är ett förvaltat avtal som löper tills vidare med 12 månaders uppsägningstid.

Solcellspaket

Solcellspaket

När ni köper och installerar solceller genom Telge Energi så hanterar vi all administration åt er. Exempelvis hjälper vi er med ansökan om tilldelning av ursprungsgarantier och investeringsstöd. Hos oss får ni hög och stabil ersättning för ert överskott, men även ersättning för elcertifikat och ursprungsgarantier för hela er produktion. Vi stöttar er i att ta ett steg närmare att bli självförsörjande på el.

Förnybar el och solrevolution

Alltid förnybar el från sol, vind och vatten

En av de viktigaste insatserna vi kan göra för klimatet är att välja förnybar el från sol, vind och vatten. När ni väljer Telge Energi betyder det att ni alltid är garanterade 100% förnybart i ert elavtal - vi säljer inget annat. Varför? För att vi tror att vi kan göra skillnad genom att ta ställning för klimat, miljö och en hållbar framtid för kommande generationer. 

Solen, framtiden och självständighet

Idag finns en outnyttjad potential för solenergi i Sverige. Att investera i solceller och producera egen solel är bland det bästa ni kan göra för klimatet. Ni får också en lägre och mer stabil elkostnad samtidigt som ni blir mer självförsörjande och självständiga. Det sker en solrevolution världen över, och ni kan vara med. Satsa på solen för en 100% förnybar framtid. 

100% förnybart sedan 2008

I januari 2008 gick vi över till att uteslutande sälja vindkraft och vattenkraft, några år senare öppnade vi ögonen för solens potential och nu är vi, tillsammans med våra kunder, drivande i den nordiska solrevolutionen. Vi tror att vi kan göra världen lite mer hållbar genom att aktivt ta ställning för 100% förnybart och vara drivande i arbetet för 100% förnybar el.

Ring oss eller bli uppringd

För mer information om våra erbjudanden för KRAV-certifierade verksamheter kontakta våra företagsexperter: 08-12 22 58 11 eller foretag@telgeenergi.se

Vill ni att vi ringer er istället? Fyll i era uppgiter så ringer vi upp er.