Avbryt

Är din fastighet energieffektiv?

Få pengar över till annat än elräkningen. Välj det elavtal som fungerar bäst för din verksamhet och är snällast mot plånboken.

Energieffektivisering handlar om att optimera företagets drift, inte om dyra investeringar. Vi hjälper dig hela vägen.

Som fastighetsägare är det viktigt att du gör något bra för miljön. Inte bara för att du kan skryta om en miljöprofil utan för att allt fler hyresgäster vill bo med så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi vill hjälpa dig driva ett hållbart fastighetsbolag med så lite miljöpåverkan som möjligt. Du innebär att du får ett elavtal anpassat till din verksamhet och vi kan dessutom hjälpa dig med bland annat energieffektivisering och produktion av egen solel.

Det här kan vi hjälpa dig med

Ladda ner vår solguide

Frågorna är många kring solceller, så vi samlade dem på ett enda ställe. Här kan du ladda ner vår kompletta guide som förklarar viktiga saker att tänka på när du är nyfiken och när du får din första offert. Matnyttigt!

Våra klimatlöften

Min elförbrukning

För att minska påverkan på klimat och miljön är det viktigt att alla effektiviserar sin energiförbrukning. Vi hjälper företag att krama ur så mycket som möjligt ur varje producerad kilowattimme genom en energianalys av verksamheten.

Företag

Vi tror på företagens vilja att bidra till ett mer hållbart samhälle. Det ska vara enkelt att driva ett hållbart företag. Därför gör vi det lätt att välja förnybara energikällor och avdramatisera frågor om krångliga elavtal.

Solproducent

Vi vill att fler tar tillvara energin från solen och fasa ut fossila källor. Vi har snart tio års gedigen erfarenhet och kunskap inom solelsproduktion. Att investera i solceller med oss är enkelt och tryggt.

Apotea solceller

2018 anlades Apoteas solcellsanläggning i Morgongåva. Nu ökar man kapaciteten ytterligare.

- Med våra solcellsmoduler på taket är vi snart 100% klimatneutrala i Morgongåva. I framtiden räknar vi med att leverera miljövänlig överskottsel till Telge Energi, säger Pär Svärdson som är vd på Apotea. 

Läs mer om Apoteas satsning på solceller som del av deras hållbarhetsstrategi….

Inspiration från Telge Energi

Kontakta en företagsexpert

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter