Avbryt

Vilket elavtal passar för hotell och konferens?

Få tid över till annat än att bekymra dig för elräkningen. Välj det elavtal som fungerar bäst för din verksamhet och som är snällast mot plånboken.

Få tid över till annat än att bekymra dig för elräkningen. Välj det elavtal som fungerar bäst för din verksamhet och som är snällast mot plånboken.

Det ska inte vara krångligt att driva ett hotell eller konferensanläggning på ett hållbart sätt. Det finns mycket du kan göra ur ett hållbarhetsperspektiv, kanske passar ditt tak för solceller eller varför inte installera laddstolpar på din parkering? Men det kan verka som en djungel där ute - hur ska du veta vad som passar din verksamhet bäst? Vi på Telge Energi avdramatiserar krångliga elavtal och kan hjälpa dig att välja bästa möjliga förnybara energikällor.

Det här kan vi hjälpa dig med

Våra klimatlöften

Min elförbrukning

För att minska påverkan på klimat och miljön är det viktigt att alla effektiviserar sin energiförbrukning. Vi hjälper företag att krama ur så mycket som möjligt ur varje producerad kilowattimme genom en energianalys av verksamheten.

Företag

Vi tror på företagens vilja att bidra till ett mer hållbart samhälle. Det ska vara enkelt att driva ett hållbart företag. Därför gör vi det lätt att välja förnybara energikällor och avdramatisera frågor om krångliga elavtal.

Solproducent

Vi vill att fler tar tillvara energin från solen och fasa ut fossila källor. Vi har snart tio års gedigen erfarenhet och kunskap inom solelsproduktion. Att investera i solceller med oss är enkelt och tryggt.

Ladda ner vår solguide

Frågorna är många kring solceller, så vi samlade dem på ett enda ställe. Här kan du ladda ner vår kompletta guide som förklarar viktiga saker att tänka på när du är nyfiken och när du får din första offert. Matnyttigt!

Inspiration från Telge energi

Kontakta en företagsexpert

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter