Avbryt

Byt till 100% förnybar el

Vi säljer bara förnybar el producerad av solkraft, vindkraft och vattenkraft. För oss är det en självklar del av ett hållbart företagande. Är det självklart för dig?

Byt till 100% förnybar el

Vi säljer bara förnybar el producerad av solkraft, vindkraft och vattenkraft. För oss är det en självklar del av ett hållbart företagande. Är det självklart för dig?

Laddstolpar är en självklar service


Fler och fler väljer att köra en bil som behöver laddas. Dina kunder, besökare, hyresgäster kan alla ha behov av laddstolpar medan de befinner sig i din fastighet. Att erbjuda laddstolpar på en boendeparkering stärker ditt varumärke och ökar attraktionen att bo just där. Kan anställda ladda sina fordon under arbetstid visar du att ditt miljöengagemang är mer än bara snack.


Vi på Telge Energi kan erbjuda laddstolpar åt våra kunder eller dig som blir kund idag. I vårt första möte diskuterar vi dina behov och önskemål. Sedan kommer våra samarbetspartners ut till din fastighet för att göra en mer genomgående bedömning av dina förutsättningar. Hör av dig till oss idag för att ta nästa steg i ditt hållbara företagande.

Behöver du laddstolpar till ditt företag?

Kontakta oss för att prata laddstolpar

Våra klimatlöften

Min elförbrukning

För att minska påverkan på klimat och miljön är det viktigt att alla effektiviserar sin energiförbrukning. Vi hjälper företag att krama ur så mycket som möjligt ur varje producerad kilowattimme genom en energianalys av verksamheten.

Företag

Vi tror på företagens vilja att bidra till ett mer hållbart samhälle. Det ska vara enkelt att driva ett hållbart företag. Därför gör vi det lätt att välja förnybara energikällor och avdramatisera frågor om krångliga elavtal.

Solproducent

Vi vill att fler tar tillvara energin från solen och fasa ut fossila källor. Vi har snart tio års gedigen erfarenhet och kunskap inom solelsproduktion. Att investera i solceller med oss är enkelt och tryggt.

Groda som sväljer en oljeplattform Starta video

Vi har länge tagit fajten för miljön

Först sänkte vi priserna, sen kämpade vi mot kolkraften. Nu tar vi nästa kliv och gör det möjligt för människor och företag att agera hållbart. Kan vi räkna med ditt företag?

Läs mer om

Kontakta en företagsexpert

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter