Avbryt
  • tim
  • min
  • s
  • ms
   

Så barnsäkrar du planeten med din elräkning

KRAM-märkt el Starta video

Krammärkt el är ett enkelt sätt för dig att vara med och barnsäkra planeten med din elräkning. Förutom att du får 100% ren el från sol, vind och vatten så bidrar du till att barn i världen får en ljusare framtid.

Telge Energi har redan börjat solsäkra skolor i Filippinerna och i Sverige samt bygger soldrivna sanitetsanläggningar i Moçambique, tillsammans med WWF, som ger rent vatten som räddar liv. Dessutom har vi instiftat Children's Climate Prize – ett klimatpris som delas ut till barn med idéer som förbättrar klimatet och miljön. Varje år kommer vi att investera i nya klimatinitiativ!

Kostar det extra att hjälpa till? Nej, du får automatiskt Krammärkt el när du är kund hos Telge Energi.

Läs mer om våra Krammärkta elavtal.

Så funkar Krammärkt el

Ren el

Bara ren el

Telge Energi har drivit på Sveriges utveckling för koldioxidfri el. Förutom att vi bara säljer 100 % ren el från de förnybara energikällorna sol, vind och vatten så är vi en stor köpare av överskott av solenergi som våra kunder själva producerar. På så sätt får alla våra kunder ta del av solenergin. Dessutom samarbetar vi med Världsnaturfonden WWF och Älvräddarna för att minska vattenkraftens negativa effekter på naturen och djurlivet.

Schysst

All vinst bidrar

Inte en krona av vinsten går till privata aktieägare. Allt är med och bidrar till att barn och ungdomar ska få en ljusare framtid och en mer hållbar planet. På så sätt ger vi dem också verktygen att bemöta den klimatkris som vi vuxna orsakat. Vi är skyldiga dem det.

Godhjärtad

Barnsäkra planeten

Telge Energi har alltid varit med och drivit på utvecklingen i vår bransch. Först sänkte vi elpriserna och sedan började vi bidra till att utrota smutsig el från kolkraft. Nu ska vi tillsammans barnsäkra planeten med initiativ som ser till att barn över hela världen får en ljusare framtid. Om du vill vara säker på att göra nytta på riktigt med din elräkning så ska du välja Telge Energi.

Våra initiativ för att barnsäkra planeten

Mocambique pågående

Solkraft räddar liv i Moçambique

Children's Climate Prize genomförd

Children’s Climate Prize 2016

Vem blev årets klimathjälte?

Trine pågående

Solceller i Tanzania med TRINE

Ångermanälven pågående

Miljövänlig vattenkraft i Ångermanälven

Solsäkrade skolor genomförd

Solsäkrade skolor

Från Södertälje till Filippinerna.

Children´s Climate Conference genomförd

Children’s Climate Conference

Barnens egen klimatkonferens

Är du inte kund hos Telge Energi än? Beställ Krammärkt el idag så får du inte bara ren el från sol, vind och vatten. Du är också med och stöttar initiativen för en ljusare framtid.

Tillsammans barnsäkrar vi planeten med Krammärkt el