Avbryt

Stora solcellspaketet

Med stora solcellspaketet får du 10 kW som ger en elproduktion på ca. 9 000 kWh/år. Priset för stora solcellspaketet är 179 000 kr* (200 000 kr exklusive ROT- avdrag) 


Att investera i solceller och producera egen ren el är bland det bästa du kan göra för miljö och klimat. Du får också en lägre och mer stabil elkostnad samtidigt som du blir mer självförsörjande. Vi sköter allt åt dig från start till färdig anläggning.

Stora solcellspaketet innehåller

Alla våra paket innehåller högeffektiva solcellsmoduler Grade A+ (Polykristalina) och ett monteringssystem i aluminium. Det ingår också en elmätare som ger dig elcertifikat och ursprungsgarantier för 100% av din produktion.* Du får dessutom Telge Energis solapp så du kan följa din produktion i din smartphone!

Installation och administration

Vi sköter all administration såsom ansökan och tilldelning av elcertifikat och kontakter med ditt lokala elnätsbolag. Montering, installation, driftsättning samt kontroll ingår med hjälp av Telge Energis partner som innehar alla erforderliga behörigheter. Till sist får du också ett mycket förmånligt avtal för försäljning av ditt överskott.

Garanti

Hos oss får du generösa garantier: 30 års effektgaranti på solcellsmodulerna och 5 års garanti på växelriktaren.

*Under förutsättning att anläggningen blivit tilldelade elcertifikat och ursprungsgarantier av Energimyndigheten. Telge Energi hjälper dig att ansöka om detta. För att elmätaren skall fungera, krävs anslutning till Internet.

Stora solcellspaketet

10 kW. Ca 9 000 kWh/år.
Pris: 179 000 kr**
(200 000 kr exkl ROT-avdrag)

** Priset gäller vid ”standardinstallation” i Mälardalen. Vid installation i andra delar av landet tillkommer pristillägg beroende på var i landet som installationen skall göras.

Läs mer om Mellanstora Solcellspaketet och Stora Solcellspaketet.

Tilläggsprodukter

Batteripaketet från Sonnen

Komplettera med ett Batteripaket och använd elen på natten som du alstrat på dagen. Du sparar dessutom 5 000 kr om du beställer dem tillsammans med ditt solcellspaket.

Få 50 000 kronor i bidrag när du installerar vårt smarta batteripaket! Vi hjälper er att ansöka om bidrag hos Länsstyrelsen vid er beställning. När ni fått bidraget så kommer vi och installerar. Läs mer om att lägga till Batteripaket till ditt Solcellspaket.

Elbilsladdare från Garo

Elbilsladdare så du kan ladda din el- eller hybridbil med din egen solel. Hemmaladdare, 3,7 kW, 16 Amp 1 fas Typ 2 uttag. Med personskyddsbrytare. 15 250 kr inklusive installation.

* Priset gäller vid "standardinstallation" inkl. max 10 m kabel utanpåliggande. i Mälardalen. Vid installation i andra delar av landet tillkommer ett pristillägg beroende på var i landet som installationen skall göras.

 

Intresseanmälan skaffa solceller

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort. När du fyllt i och skickat dina kontaktuppgifter till oss så får du en bekräftelse till den e-postadress du angivit. Om du har frågor så kan du kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Information om ditt tak

Besök

Inför beslutet att beställa någon av våra solcellspaket behövs vanligtvis inget hembesök. Du kan dock välja att få ett hembesök från vår installatör mot en kostnad av 1 500 kr. Vid beställning så dras kostnaden för hembesöket av från priset på solcellerna.

Godkännande

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter