Avbryt

Intresseanmälan skaffa solceller

Vad roligt att du är intresserad av våra solceller! Det enda du behöver göra för att komma igång är att fylla i en intresseanmälan. 

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort. När du fyllt i och skickat dina kontaktuppgifter till oss så får du en bekräftelse till den e-postadress du angivit. Om du har frågor så kan du kontakta oss på Kundservice så hjälper vi dig.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Information om ditt tak

Solcellspaket

Övrigt

Besök

Inför beslutet att beställa någon av våra solcellspaket behövs vanligtvis inget hembesök. Du kan dock välja att få ett hembesök från vår installatör mot en kostnad av 1 500 kr. Vid beställning så dras kostnaden för hembesöket av från priset på solcellerna.

Godkännande

Jag godkänner att mina personuppgifter sparas, lagras, behandlas och vidarebefordras till Telge Energis partner så att de kan hantera min intresseanmälan för installation av solcellssystem.

När vi mottagit din intresseanmälan får du ett bekräftelsemail av oss. Det är viktigt att du läser igenom informationen i mailet och följer instruktionerna om steg som följer fram tills det är dags att genomföra en installation.

Har du frågor om instruktionerna eller saknar ditt bekräftelsemail kan du kontakta vår kundservice på 020-34 40 40