Avbryt

Teckna elavtal hos oss och få miljömärkt el

Oavsett om du skaffar elavtal för första gången eller om du vill byta elbolag till Telge Energi är det enkelt att teckna elavtal hos oss. 

När ska du flytta ut?

Vart ska elen?

Hur många rum?

Beräknad årsförbrukning

Uppskattad årsförbrukning

Till vilket postnummer ska elen?

Vi kan inte hitta postnummer {{postcode}}

Rörligt avtal, {{loptider.selected.Namn}} pil ned

Rörligt elavtal
--
{{ prisService.jamforsprisText(loptider.selected.pris.prisinformation) }}
Prisdetaljer

Vad innebär ett rörligt avtal?

Ett rörligt elavtal innebär att ditt elpris följer utvecklingen på elbörsen. Utslaget över tid har det historiskt visat sig vara det billigaste alternativet.

Bara Bra Miljöval

Elen i ditt elavtal klarar de tuffaste miljökraven som finns i Sverige, nämligen Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval. Det betyder bland annat att vindkraftverken inte får finnas i känsliga fågelområden, Natura 2000-områden eller i skyddade skogsområden. Och vattenkraftverken får inte torrlägga några vattendrag utan måste ha ett jämnt vattenflöde.

 • El märkt Bra Miljöval
 • El från sol, vind och vatten
 • Teckna enkelt online
{{ calculationDescription() }}

Så tecknar du elavtal hos oss

Du kan snabbt och enkelt teckna elavtal hos oss på webben via din mobil, dator eller surfplatta. Du kan även välja att ringa direkt till oss så kan vi hjälpa dig.

Därför ska du välja Telge Energi som elleverantör

När du väljer att teckna elavtal hos oss på Telge Energi får du en elleverantör som bryr sig – både om dig och om klimatet. Därför strävar vi som företag efter att tillhandahålla smidiga lösningar som gör det enkelt för dig att agera hållbart. 

Detta får du när du tecknar elavtal med oss:

 • 100 % miljömärkt el
  Du som privatperson får alltid ursprungsmärkt el producerad av förnybara energikällor, märkt med Bra Miljöval. Bra Miljöval är en av världens hårdaste miljömärkningar signerad Naturskyddsföreningen.
 • God kundservice
  På Telge Energi värnar vi om dig som kund. Därför lägger vi stor vikt vid att alltid erbjuda dig riktigt god kundservice. Våra engagerade medarbetare står alltid redo att besvara alla frågor och funderingar du kan tänkas ha om att teckna elavtal och hjälper dig gladeligen att hitta rätt!
 • Schyssta villkor
  När du väljer att skaffa elavtal hos oss får du alltid trygga och schyssta villkor, tydliga avtal och förmånliga priser.
Vi hjälper ditt företag med att hitta rätt elavtal

Hej företagare!