Avbryt

Flytta med ett rent elbolag

Dags för flytt! Vi flyttar med dig i hela Sverige. Se till att få bort den smuts som flyttstäd inte har på sin checklista - vi hjälper dig med ditt rena elavtal.

Dags för flytt! Vi flyttar med dig i hela Sverige. Se till att få bort den smuts som flyttstäd inte har på sin checklista - vi hjälper dig med ditt rena elavtal.

Ett 100% rent elbolag

ren el bild

När du väljer Telge Energi är du alltid garanterad 100% ren el i ditt elavtal och en genuin vilja att ta kampen för klimat, miljö och en hållbar framtid för barnen. Det är enkelt att teckna och du slipper fundera över om du gör ett klimatsmart val eller inte. Oavsett var du flyttar i Sverige så kan du flytta med oss.

Telge Energi är ett elbolag från Södertälje som alltid utmanat branschen. Först sänkte vi priserna, sen kämpade vi mot kolkraften. Nu vill vi ge barnen en ljusare framtid och en mer hållbar planet. Med oss har du alltid garanterat 100% förnybar energi i ditt elavtal.

Flytta med Telge Energi

Flytta din el i tre enkla steg

inflyttsdatum flytta
1

Fixa flytten - vad behövs?

Dags för flytt! Första steget mot att säkra 100% ren el i ditt nya hem är att ge oss ditt inflyttningsdatum - det hittar du på kontraktet för ditt nya boende. Ju tidigare vi får datum för inflytt, desto smidigare löser vi flytten.

Bli kund på två minuter
2

Teckna ren el på 2 minuter

Fyll i dina uppgifter och välj ett elavtal som du gillar. Alla våra elavtal innehåller 100% förnybar, ren el och ingenting annat. Är du redan kund hos oss flyttar du enkelt på Mina sidor.

Ren el från sol, vind och vatten
3

Klart och flyttstädat!

När du har skickat in dina uppgifter till oss börjar vi direkt flyttstäda bort alla eventuella rester av smutsig el och smutsiga elbolag från ditt nya boende. Vi hör av oss till dig när allt är klart och du kan vara säker på att du flyttar in med 100% ren, förnybar el.

Avslutarblock
Se till att du flyttar in i ett rent boende med sol, vind och vatten i ditt elavtal.

Nytt boende?

Våra vanligaste frågor om flytt

Sökresultat

Kontakta oss