Avbryt

Flytta med ett hållbart elavtal

Dags för flytt! Vi flyttar med dig vart i Sverige flyttlasset än går till. Låt inte smutsig el flytta in i nya hemmet - vi hjälper dig hela vägen!

Dags för flytt! Vi flyttar med dig vart i Sverige flyttlasset än går till. Låt inte smutsig el flytta in i nya hemmet - vi hjälper dig hela vägen!

Ett elbolag med hållbar el

ren el bild

Med oss på Telge Energi får du alltid hållbar el och en genuin vilja att kämpa för klimat, miljö och en hållbar framtid. Det tar två minuter att bli kund och du slipper fundera över om du gör ett klimatsmart val eller inte.

Du kan ha oss oavsett var i Sverige ditt hus bor, du kan bo i norra Lappland och på sydligaste stranden i Skåne och fortfarande få vår hållbara el. Telge Energi är elbolaget som alltid utmanat branschen.

Först sänkte vi priserna, sen kämpade vi mot kolkraften. Nu står vi inför vår viktigaste utmaning någonsin – att göra Sverige till förebilden inom hållbarhet.

Flytta med Telge Energi

Flytta din el i tre enkla steg

inflyttsdatum flytta
1

Fixa flytten - vad behövs?

Dags för flytt! Första steget för att få hållbar el i ditt nya hem är att ge oss ditt inflyttningsdatum - det hittar du på kontraktet för ditt nya boende. Ju tidigare vi får datum för inflytt, desto smidigare löser vi flytten.

Bli kund på två minuter
2

Teckna hållbar el på 2 minuter

Fyll i dina uppgifter och välj ett elavtal som du gillar. Alla våra elavtal innehåller hållbar el och ingenting annat. Är du redan kund hos oss flyttar du enkelt på Mina sidor.

Ren el från sol, vind och vatten
3

Klart och flyttstädat!

När du har skickat in dina uppgifter till oss börjar vi direkt flyttstäda bort alla eventuella rester av smutsig el och smutsiga elbolag från ditt nya boende. Vi hör av oss till dig när allt är klart och du kan vara säker på att du flyttar in med hållbar el.

Se till att du flyttar in i ett boende med sol, vind och vatten i ditt elavtal.

Nytt boende?

Våra vanligaste frågor om flytt

Sökresultat