Avbryt

Hur vill du gå vidare?

Låt våra datorer analysera ditt läge och räkna på din ersättning

Mobil med solcells-app från Telge Energi

Blir det mer spännande än att följa produktion och förbrukning live i appen?

När du köper dina solceller via oss på Telge Energi får du även en kostnadsfri app. Med den följer du din produktion timme för timme, månad för månad, jämför årstider och ser förändringar från år till år. Hur stor procent av din möjliga effekt får du ut en molnig dag? Hur stor andel av produktionen matas ut och säljs till oss på Telge Energi. Ja, du kan nörda ner dig ordentligt.

Du kan också jämföra din produktion med andra som har appen och skryta för vännerna och i sociala medier om dina solpaneler. Appen har dessutom en tilläggstjänst med förbrukningshistorik per timme, dag månad och år. Ett diagram visar andelen självkonsumtion och andelen köpt el i varje tidsperiod.

Den här tilläggstjänsten är gratis i 6 månader, därefter kostar den 24 kr/månad inklusive moms.

Möt våra solpionjärer

Vi har tusentals nöjda solproducenter i hela landet

Skaffa solceller eller sälj el? Kontakta en solexpert på Telge Energi. Starta video

Är solceller en bra investering? Möt vår solproducent Hans.

Hans i Gnesta är en av våra tusentals solproducenter. Vi på Telge Energi hjälpte honom med all administration och installationen av solpanelerna, och nu säljer han sitt överskott till oss. Vi vill att det ska vara enkelt och löna sig att vara solproducent. Därför ger vi dig hög, stabil och långsiktig ersättning och vi hjälper till med allt som behövs för att få dina solceller på plats.

Kund som säljer solel Starta video

Får du ut optimalt av dina solceller? Möt vår solproducent Bengt.

Bengt har haft solceller i över 10 år. När Bengt satte upp solpaneler på sin villa så var det få som jobbade med solel, och att hitta en installatör och köpare av överskott var en utmaning. Idag säljer han sitt överskott till Telge Energi. Hos oss får du hög och långsiktig ersättning och när solcellerna inte täcker hela elanvändningen är du alltid garanterad förnybar el.

Vill du skaffa solceller?

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Vill du veta mer om våra erbjudanden eller få stöd och hjälp av våra solexperter? Fyll i formuläret så återkommer vi inom 5 arbetsdagar. Du kan också ringa oss på 020-34 40 40.

Vi har öppet måndag-fredag 8-18

Tillsammans driver vi solrevolutionen!