Avbryt

En alldeles lysande investering

Räkna på solceller

Med solpaneler från Telge Energi kan du sänka dina elkostnader och få hög ersättning. Skriv in din adress och räkna på ditt boende.

Ditt tak

Hur bor du?

Välj typ av tak för att få fram takyta


Din förbrukning

Jag har redan solceller

Solcellspaneler

Investering

*
* räknat utan 20% investeringsstöd

Du sparar

ungefär

kr/år
Minskad elkostnad
kr/år
Ersättning överskott
kr/år

Nästa steg

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom två arbetsdagar. 

Splash sol

Därför ska du välja Telge Energi

Solceller på tak - Telge Energi

Premiumpaneler

När du köper solceller hos oss får du monokristallina IBC solar Q-cell premiumpaneler. Vi har valt att satsa på riktigt bra och snygga solpaneler med en hög effekt. Överskottet som du producerar betalar vi dessutom bra för. Effektgarantin på 25 år gör att du kan känna dig nöjd med ditt val under en väldigt lång tid. 

Solcellsinstallation Telge Energi

Osäker på vad du behöver?

Vi har ett team redo för att hjälpa dig med alla dina frågor och räkna ut exakt vad som behövs för ditt tak. Skulle du välja att köpa dina solpaneler från oss så får du en dedikerad kontaktperson som hjälper dig hela vägen. Med allt från frågor till administration. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen.

Solcellsinstallation telge energi

En proffsig installation

Väljer du solpaneler från oss kan du vara trygg med att installationen blir bra. Vi ställer otroligt höga krav på våra installatörer och på montagematerialet som de använder, så att dina paneler blir en snygg och naturlig del av ditt hus.

Ta reda på vad ditt pris blir