Avbryt

Vill du sälja solel?

Räkna på din ersättning för din solel

Vi erbjuder hög, stabil och långsiktig ersättning och alltid 100% hållbar el när din solel inte täcker hela elförbrukningen.

Din solproduktion

Fyll i effekt istället
Fyll i kWh istället

Din förbrukning

Du sparar

ungefär

kr/år
Minskad elkostnad
kr/år
Ersättning överskott
kr/år

Sälj ditt överskott av solel

När du investerat i solceller vill du säkerställa att du får en trygg och stabil ersättning för ditt producerade överskott. Därför har vi på Telge Energi ett riktpris som skyddar dig från eventuella nedgångar på marknaden. 

Löpande produktionsavtal: Rörlig ersättning med timspot & UG (Riktpris 35 öre/kWh under 2021)

Bundet produktionsavtal 3 år: Rörlig ersättning med timspot & UG (Riktpris 35 öre/kWh under 2021) + 10 öre/kWh

Sälj ditt överskott till oss

Bli kund på två minuter
1

Bli kund hos Telge Energi

Du kan välja mellan att kontakta våra solexperter direkt på 020-34 40 40 eller teckna online. Fyll i din adress längst upp på sidan och följ sen stegen som fälls ut eller teckna direkt ett avtal här

hög ersättning solceller
2

Sälj ditt överskott till oss

Så snart vi fått allting bekräftat från ditt nätbolag kan vi börja ta emot ditt överskott av solel. Vi sköter hela bytesprocessen med ditt nätbolag och du behöver inte göra mer än att invänta start. Det tar normalt 2 - 3 veckor.

Kund som säljer solel Starta video

Får du ut optimalt av dina solceller? Möt vår solproducent Bengt.

Bengt har haft solceller i över 10 år. När Bengt satte upp solpaneler på sin villa så var det få som jobbade med solel, och att hitta en installatör och köpare av överskott var en utmaning. Idag säljer han sitt överskott till Telge Energi. Hos oss får du hög och långsiktig ersättning och när solcellerna inte täcker hela elanvändningen är du alltid garanterad förnybar el.

Kund som säljer solel Starta video

Säljer du överskott till rätt elbolag? Möt vår solproducent Hans.

Hans i Gnesta är nybliven solproducent. Han lagrar ingen el utan säljer allt sitt överskott direkt till Telge Energi. Det är enkelt att byta till oss och vi ger dig en hög, stabil och långsiktig ersättning. När du väljer att sälja ditt överskott till oss så ger vi dig även ersättning för elcertifikat och ursprungsgarantier. Vi tycker att det ska löna sig att ha solceller på taket.

Vill du bli kontaktad av en solexpert?

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Vill du veta mer om våra erbjudanden eller få stöd och hjälp av våra solexperter? Fyll i formuläret så återkommer vi inom 5 arbetsdagar. Du kan också ringa oss på 020-34 40 40.

Vår kundservice har öppet måndag-fredag 8-18

Tillsammans driver vi solrevolutionen!