,
Solceller - Telge Energi

Skaffa solceller -
8% rabatt på ditt pris

När du skaffar dina solceller genom Telge Energi så får du en komplett och högkvalitativ lösning. Kontakta oss så räknar vi på ditt tak! Just nu får du 8% rabatt på dina solceller om du köper innan den 30 september.

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Man i headset

Prata med en solcellsrådgivare

Vill du hellre prata direkt med en av våra solcellsrådgivare? Klicka här för att bli uppringd, eller ring oss direkt på 010-810 99 28 så hjälper vi dig hitta den bästa lösningen för just ditt tak. Vi finns tillgängliga måndag till torsdag 8.30-17.00 och fredagar 8:30-15.00.

Våra kunder berättar

Jesper Borrfors

"Ett snabbt personligt erbjudande"

En av de som hakat på trenden med solceller är Jesper Borrfors i Huddinge. Han bor i ett hus som ligger i tre väderstreck och som genom Telge Energis smarta solcellslösningar nu gjort honom självförsörjande på el sett över hela året.

Göran och Yvonne framför sitt hus

"Vi kände oss väldigt trygga i processen"

Göran och Yvonne Johnson i Södertälje valde att investera i solceller, något som snabbt lönat sig. Bara under det första året kunde de spara runt 15 000 kronor i elkostnader. 

Vad vi erbjuder dig

Solceller - Telge Energi

Det här ingår alltid i ditt solcellspaket

När du skaffar dina solceller genom Telge Energi så får du en komplett och högkvalitativ lösning.

  • Solpaneler 
  • Växelriktare 
  • AC-inkoppling inklusive material
  • Montagematerial och installation 
  • Projektering och all administration
Solceller - Telge Energi

Höjd bidragsnivå för solceller 2023

Regeringen menar på att det finansiella stödet för installationen av solceller kan bidra till att bygga ut kapaciteten av förnybar el och minska beroendet av fossilbaserad elproduktion. Därför har man beslutat att höja skattrededuktionen från 15% till 20% från och med 1 januari 2023 för att ytterligare stimulera efterfrågan på solceller. 

Läs mer om bidrag för solceller

Solceller - Telge Energi

Få betalt för din överskottsel

I många fall producerar en solcellsanläggning mer el än du själv förbrukar, speciellt under sommarmånaderna. Med ett produktionsavtal hos oss får du betalt för din överskottsel. På så vis tjänar du ännu mer på dina solceller!

Sälj ditt överskott av solel till oss

Solceller - Telge Energi

Finansiera dina solceller

Vår samarbetspartner Resurs erbjuder gröna lån när du investerar i solceller. Oavsett om du vill ansöka om ett privatlån eller lägga om ditt bolån till schysst ränta hjälper Resurs till och ger ränterabatt till dig som investerar i grön teknik. 

Erbjudande från Resurs

Södertälje stad

Hit levererar vi solceller

På Telge Energi kan vi installera socleller i hela Sverige, men det det är framförallt i Södertälje och Mälardalen med kringliggande orter som vi har vår starkaste tillgång till montörer. Därför kan du som bor här få leverans riktigt snabbt. Från beställning till påbörjad installation på 2-4 månader.

Klicka på respektive ort för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig som bor just där med en solcellsinstallation:

Solceller i Södertälje

Solceller i Stockholm

Solceller i Uppsala 

Solceller i Norrköping