,

Inget nytt under solen

Du vet den där känslan när topparna spretar åt olika håll och barret behöver fixas? Precis så kände vi på Telge Energi. Med det sagt är det egentligen inget nytt under solen. Vi har bara bytt frisyr.

Det här är nytt

Sprillans ny är vår logga och visuella profil, där vi har vi adderat nya färger och ett nytt formspråk. Vårt nya utseende är ett första viktigt steg mot att göra din digitala upplevelse ännu bättre och för att du på sikt ska få tillgång till de smarta verktyg som gör att du enklare kan påverka din egen elanvändning. Så att det inte kostar för mycket – varken för miljön eller plånboken.

Det här är också nytt

Vi påbörjar nu vår resa mot målet att vi i framtiden ska kunna ta hand om hela det elektriska livet. Här utgår vi givetvis från er: våra kunder. Vi tror på kraften alla besitter, både som människa och företag, att i framtiden själva ha möjligheten att påverka sin egen elräkning. Solceller, laddboxar till bilen, styrning och energikartläggningar för företag kommer alla spela en viktig del i den nya elektriska livet. 

Men det här är inte nytt

Vår stomme är densamma som alltid: Vi fortsätter att bidra till en långsiktig, hållbar energiförsörjning och att satsa på vårt gemensamma samhälle. Inte heller solen är ny, men intresset för solceller har aldrig varit lika stort som nu. Om vi nyttjar solens strålar rätt kan de hjälpa oss både med energiomställningen och till ett bättre elpris. Därför fortsätter vi satsa på solenergi så att du kan göra kloka och hållbara elval. 

Nyttja solens strålar på bästa sätt

Solenergi är världens snabbast växande energislag. Hör Telge Energis solcellsrådgivare Peter Wigren berätta om alla fördelar som finns med solenergi och hur du kan dra nytta av den genom att investera i solceller.

vindkraftverk solnedgång

Skaffa solceller

Att investera i solceller är bland det bästa du kan göra för plånbok och klimat. På Telge Energi vill vi satsa på miljövänliga lösningar som gynnar både nutida och framtida generationer. När du skaffar dina solceller genom oss så får du alltid en komplett och högkvalitativ lösning.

Har du redan solceller?

Är du en av dem som investerat i solceller som producerar mer el än du själv förbrukar? Grattis - då kan du sälja din överskottsel till oss! Vi erbjuder dig som valt att agera hållbart genom att investera i solel riktigt bra ersättning och schyssta, trygga villkor.

Bara svensk sol i elavtalet

Vill du vara med och bidra till energiomställningen men har inte rätt förutsättningar för solceller hemma? Då kan du i stället lägga till 100% Svensk Sol i ditt elavtal. Det innebär att du endast får svensk sol från grannens tak i ditt elavtal – utan att behöva ha egna solceller. 

Läs våra solcellsnyheter

  • {{n.ImageAlt}}