Telge Energi logotypTelge Energi logotyp
#POWHabits - skärmbild från webappen, hitta utmaningar
Pressmeddelande

Telge Energi är med i vinterns viktigaste kampanj

Publicerad: 2019-02-27

Vintersporten drabbas av varmare väder, som är en av konsekvenserna av den globala uppvärmningen. Men nu finns ett verktyg för alla som vill minska sitt eget klimatavtryck med smartare resor, bättre valla och grönare mat i backen. Ett vintersamarbete mellan organisationerna POW och Habits ska hjälpa snöälskare till en klimatsmartare och miljövänligare vardag - och det är inte svårare än att valla skidor.

Ett vintersamarbete mellan organisationerna POW och Habits ska hjlpa snlskare till en klimatsmartare och miljvnligare vardag  och det r inte svrare n att valla skidor Webappen Habits r gratis Du fr tillgng till den via wwwpowhabitsse

Vintersäsongen 2018/2019 driver Protect Our Winters Sweden (POW), och klimatföretaget Habits klimatkampanjen #POWHabits. Med hjälp av en webapp ska svenska vintersportares klimatpåverkan reduceras med 1 000 ton CO2! Uppdragen i webappen kommer under kampanjen att vara specialanpassade för just vintersportare. POW och Habits genomför kampanjen i samarbete med Telge Energi, Icebug och Snälltåget samt med hjälp av reklambyrån Migaloo.

”För de som känner att ‘valla skidor’ är en utmaning i sig så finns det lättare saker att välja. Webappen har olika kategorier och tre nivåer av svårighetsgrad att välja mellan. Det finns alltså lagom utmaningar för alla som vill börja leva lite mer hållbart, få inspiration eller bara räkna på sin egen påverkan.” säger Anders Johansson, marknadsansvarig för kampanjen.

”Genom samarbetet vill vi visa att det är enkelt att göra skillnad. Vi måste börja någonstans och varför inte börja i vintersporten som är beroende av våra kalla vintrar? #POWHabits gör det enkelt att räkna på sin egen klimatpåverkan, men ger dig också inspiration till att göra mer och utmana andra.” säger Jonas Månsson, marknadschef på Telge Energi.

Anta klimatutmaningen #POWHabits gratis på www.powhabits.se.

 

Presskontakt
Johline Lindholm
johline.lindholm@telgeenergi.se

 

Webappen Habits r gratis Du fr tillgng till den via wwwpowhabitsse