Telge Energi logotypTelge Energi logotyp
Laddningsikon

Ladd- och solcellslösningar för företaget

Vill medlemmarna i er Brf kunna ladda sina elbilar smidigt i föreningens garage? Eller är ni ett företag som vill bidra till klimatomställningen genom att producera er egen solel?

Vi erbjuder försäljning och installation av laddstolpar och solceller till företag eller bostadsrättsföreningar som vill ta klivet mot en mer hållbar vardag. Både laddstolpar och solceller stärker ditt varumärke och ökar attraktionen att bo eller jobba just där.

Installera laddstolpar 

Fler och fler väljer att köra en bil som behöver laddas. Att ha egna laddstolpar innebär att dina kunder, besökare eller hyresgäster enkelt och smidigt kan ladda sin elbil i anslutning till fastigheten. Att erbjuda laddstolpar på en arbetsplats eller boendeparkering kan dessutom öka intresset för att bo eller jobba just där och visar att ni faktiskt tar ert miljöengagemang på allvar.

Investera i solceller

Det finns många fördelar med att investera i solceller. För det första producerar ni energi helt utan utsläpp vilket stärker ert anseende. Ni blir dessutom helt eller delvis självförsörjande på el stora delar av året, samtidigt som ni kan sälja överskottet till oss på Telge Energi och få en hög avkastning. 

 

Jenny i stallet

Jennys hästgård drivs på egenproducerad el 

Med hjälp av Telge Energis smarta solcellslösningar kan småföretagaren Jenny producera sin egen solel som hjälper till att driva hästgården där hon både bor och driver sin verksamhet.

Så mycket pengar sparar Jenny med solceller


Läs mer