Telge Energi logotypTelge Energi logotyp

Om webbplatsen

Här kan du läsa mer om hur vår webbplats fungerar.

Behandling av personuppgifter

Läs mer om hur vi behandlar och använder information vi fått av dig

Webbläsare

Vår webbplats är byggd med responsiv design. Det betyder att webbplats tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Det innebär exempelvis att webbplatsens besökare kan surfa till sajten med en läs/surfplatta, en mobiltelefon eller en dator och att innehållet på webbplatsen anpassas efter besökarens skärm.

JavaScript

Telge Energi använder JavaScript för att ge en rikare upplevelse. Om du som besökare ska kunna få en riktigt bra och smidig upplevelse behöver du ha JavaScript aktiverat i din webbläsare.

Tillgänglighet och textstorlek

Telge Energi strävar efter att vara en tillgänglig webbplats för så många personer som möjligt. Om du har problem att använda sajten av tekniska skäl, hör gärna av dig till oss, så ska vi försöka åtgärda det.

Om du vill ha större textstorlek på skärmen kan du anpassa detta i webbläsaren. Du kan också, om du använder Windows, hålla ner Ctrl-tangenten och trycka + (plustecken). Har du Mac håller du istället in kringel-tangenten och trycker plustecken. För att minska textstorleken igen använder du minustecken istället.

Cookies

Laddningsikon

Kontakta oss

Om du har synpunkter på webbplatsen, t ex om du har problem med att använda någon funktion, eller har förslag på hur något skulle fungera bättre kan du kontakta oss på kundservice@telgeenergi.se eller 010-810 99 00. Vi är tacksamma för alla konstruktiva förslag.