,
Jenny i stallet

Det handlar om Jenny

För oss handlar allt om dig, ditt företag och hur vi kan hjälpa dig göra smarta val på elmarknaden. Det handlar om kunder som Jenny, som är småföretagare och har installerat solceller på taket och minskat sin elräkning. Hon har valt Telge Energi för att hon uppskattar den personliga service hon får som kund hos oss.

Kontakta någon av våra kunniga företagsäljare och se vad vi kan hjälpa just ditt företag med!

Kontakta oss

Se filmen med Jenny

Produkter och tjänster

man som pratar i mobiltelefon med vindkraftverk i bakgrunden

Rätt elavtal till ditt företag

Vi hjälper ditt företag eller bostadsrättsförening att hitta rätt elavtal. Oavsett elavtal får ni alltid el från 100% förnybara energikällor.

Man utanför hus med solceller

Taket blir intäktskälla med solceller

Solceller gynnar inte bara klimatet, de lönar sig också för företaget. De betalar sig på 10-12 år och håller i minst 25 år. Samtidigt höjer de värdet på fastigheten. Sol är en höjdaraffär! 

Skog med vindkraftverk i horisonten

Behöver ni energieffektivisera?

Den billigaste elen är den som inte förbrukas. Läcker du pengar på grund av ineffektiva energikällor? Låt oss hjälpa dig att kartlägga din energiförbrukning för att minska kostnader och bli mer hållbar.

Erbjudande till dina anställda

Som företagskund hos oss får du och dina anställda alltid vårt bästa erbjudande: Rörligt elavtal utan påslag där ni får halva priset på den fasta avgiften - för alltid*.

* Gäller så länge du är kund och är kvar på samma avtal.

Ta mig till erbjudandet

Vem bryr sig?

En allmän uppgivenhet infinner sig ofta när miljöfrågan hamnar på bordet. Uttryck som ”Vem bryr sig?” dyker alltför ofta upp.

Här berättar våra kunder med egna ord om sitt hållbarhetsarbete och varför de tycker att det är värt att bry sig

Läs intervjuerna med våra kunder