,

Det handlar om dig och ditt företag.

På Telge Energi vill vi göra det enkelt för dig och ditt företag att göra smarta val på elmarknaden. Vill er verksamhet ha hjälp med elavtal, solceller, laddstolpar eller kanske energieffektivisering? Kontakta någon av våra kunniga säljare och se vad vi kan göra för just er! 

Kontakta oss

 

Man i headset

Rätt elavtal till ditt företag

Vi hjälper ditt företag eller bostadsrättsförening att hitta rätt elavtal. Oavsett elavtal får ni alltid el från 100% förnybara energikällor.

Solceller - Telge Energi

Taket blir intäktskälla med solceller

Solceller gynnar inte bara klimatet, de lönar sig också för företaget. De betalar sig på 10-12 år och håller i minst 25 år. Samtidigt höjer de värdet på fastigheten. Sol är en höjdaraffär! 

Kvinna sätter sin laddare i vägguttag

Behöver ni energieffektivisera?

Den billigaste elen är den som inte förbrukas. Läcker du pengar på grund av ineffektiva energikällor? Låt oss hjälpa dig att kartlägga din energiförbrukning för att minska kostnader och bli mer hållbar.

Erbjudande till dina anställda

Som företagskund hos oss får du och dina anställda alltid vårt bästa erbjudande: Rörligt elavtal utan påslag där ni får halva priset på den fasta avgiften - för alltid*.

* Gäller så länge du är kund och är kvar på samma avtal.

Ta mig till erbjudandet

Vem bryr sig?

En allmän uppgivenhet infinner sig ofta när miljöfrågan hamnar på bordet. Uttryck som ”Vem bryr sig?” dyker alltför ofta upp.

Här berättar våra kunder med egna ord om sitt hållbarhetsarbete och varför de tycker att det är värt att bry sig

Läs intervjuerna med våra kunder